top of page

COACHING

QUEEN OF YOUR BUSINESS

ET PROGRAM FOR DEG SOM VIL LYKKES MED DIN HIGH-END COACHINGBEDRIFT

Er dette deg?

Hvis du er klar for å lykkes i virksomheten din – lage lukrative nye programmer, ta betalt det du er verdt, gi slipp på perfeksjonisme og forvirring og få orden på pengetankene dine - så bli med meg inn i dette programmet!

Er dette deg?

 

 • Du er en businessdame som vet at du har tatt deg for lite betalt og levert alt for mye, og du skulle ønske du hadde noen til å hjelpe deg med å prissette tjenestene dine og få flere kunder som betaler alt i ett.
   

 • Du elsker det du gjør, men er ikke sikker på hvordan du organiserer ekspertisen din i lukrative, tiltrekkende pakker som kundene elsker å kjøpe.
   

 • Du tenker stadig: "Har jeg den rette målgruppen?!" men du er ikke sikker på hva du skal gjøre, så du ender opp med å prøve å nå alle, også kunder som tapper deg for tid og energi.
   

 • Du ønsker å ha et brand som matcher din unike personlighet og dine lidenskaper, og som gjør at du skiller deg ut i markedet på din egen måte
   

 • Du føler at tankesettet ditt om penger definitivt kan dra nytte av en oppgradering.
   

 • Du føler deg nervøs hver gang du snakker med en potensiell kunde, for du er ikke helt sikker på hva du skal si når dere kommer til spørsmålet "hva koster det å jobbe med deg"?


Hvis dette er deg, da er det på tide å forvandle det som føles overveldende og vanskelig til noe som føles lett, gøy og naturlig for deg!

Logo_100px_gold.png

Jeg er så glad for å kunne invitere deg inn i dette unike coachingprogrammet!

Du startet bedriften din fordi du drømmer om å påvirke andres liv, jobbe fra din egen "genisone" og kjenne på gleden over å tjene gode penger i en bedrift som gjør deg ivrig og glad hver eneste dag.

 

Det du ønsker deg aller mest nå er å få alle puslespillbrikkene til å falle på plass slik at du kan nå målene dine og oppnå drømmene dine uten å vente lenger.

 

Her er en kikk på hvordan bedriften din vil se ut når vi jobber sammen:

 

 • Du har pakker som tiltrekker nye kunder samtidig som de ivaretar dine verdier og din unike måte å jobbe med kunder på.
   

 • Du tar betalt det du er verdt og kjenner på hvor godt det føles å være fri, avslappet og ikke lenger føle at du må overlevere til kundene dine.
   

 • De nye prisene gjør at bankkontoen din vokser seg større og sterkere for hver eneste nye kunde.
   

 • Du er krystallklar på målgruppen du retter deg mot og kjenner at du er ivrig over å få jobbe med ideelle kunder hver eneste dag – kunder som verdsetter deg og den unike ekspertisen din.
   

 • Brand-arketypene dine gjør bedriften din morsom å drive og gjør at du lett kan bruke personligheten din i all markedsføringen du gjør.
   

 • Du er trygg og selvsikker på brandet ditt og kjenner hvor lett det er å skille seg ut i mengden på en måte som føles naturlig for deg.

 

 • De nye pengetankene dine matcher målene dine og gir deg kraft og trygghet til å nå dem.
   

 • Du føler deg selvsikker, rolig og avslappet når du snakker med mulige kunder, og du vet akkurat hva du skal si når det kommer til den delen av samtalen som handler om penger.
   

 • Du liker virkelig å jobbe med bedriften din nå som alle puslespillbrikkene har falt på plass, og du kjenner at suksessen du har drømt om er innen rekkevidde.

gold-heart.png

Dette er for deg hvis du er klar for å slutte å gjøre alt alene så du kan tjene mer penger, påvirke livet til kundene dine og endelig føle at du er på riktig spor med bedriften din.

Hei, jeg heter Hilde

Gründerskap, markedsføring, branding og nettsider/kursportaler har vært min lekeplass i 10 år nå, og jeg elsker det!

Design, brandbilder, strategier, systemer, den tilfredsstillende følelsen av en veldesignet nettside, ka-ching lyden fra bankappen når en ny betaling kommer inn... Jeg digger det!

Trikset for å selge bra av dine nettbaserte produkter er å ha en god energi og tilstedeværelse på nett. Kundene dine må forstå deg, like deg og føle at du forstår dem.

 

Problemet er at de fleste gründere holder tilbake på markedsføringen og tilstedeværelsen sin på grunn av frykt for å gjøre feil, være feil og bli misforstått. 

Og det er der jeg kommer inn: Jeg vil se rett gjennom frykten og kaoset, og hjelpe deg til å bygge en klar, forståelig og nydelig bedrift som gjør at de ideelle kundene vil elske å få følge deg og kjøpe av deg.

 

...og slik får du en bedrift du elsker hvor du er Dronninga!

IMG_9332_O_edited.jpg
gold-heart.png

Du fortjener en bedrift som gir deg energi – hver eneste dag.

Detaljene:

Er du klar for å kjenne på den boblende følelsen av å tjene gode penger på en bedrift som gleder og endrer livet til både deg og kundene dine? Da er dette noe for deg! 

 

Her er en oppsummering av hva coachingprogrammet inneholder:

 

Money Mindset Mastery - bli rå på å tenke riktig om penger

Er du klar for å fjerne pengeblokkeringer, skape nye pengetanker og endelig eie din egen verdi? Når vi jobber sammen vil vi bygge opp et friskt, nytt suksessmindset for deg, og bytte ut begrensende overbevisninger og saboterende handlinger i prosessen, slik at du kjapt kan skape nye, positive resultater i bedriften din.

Ta en kikk på det vi vil jobbe med:

 • Gi slipp på begrensende pengetanker og  og transformer negativt selvsnakk som har holdt deg tilbake fra å lykkes med å nå det fulle potensialet i bedriften din.

 • Bygg et urokkelig ‘Premium-tankesett’ så du kan begynne å ta deg skikkelig betalt og føle deg trygg på at prisene dine er riktige. 

 • Bygge din nye pengehistorie så du kan begynne å gjøre endringer i hvordan du tenker, og eie din verdi med trygghet, stolthet og bunnsolid selvtillit.

 • Begynne å oppdage verdien av arbeidet du gjør så du kan frigjøre deg selv fra å gi for mye og få for lite.

 

Branding med Arketyper

 

Det finnes en unik del av deg som mange bedriftseiere tror de må gjemme bort og holde tilbake. Når vi jobber sammen vil du bli kjent med denne delen av deg gjennom vårt arbeid med dine brand-arketyper. Denne prosessen som "låser opp" unike egenskaper i deg som vil hjelpe deg til å bygge opp brandet ditt og gjøre deg til en kunde- og mulighetsmagnet.

 

Ta en kikk på det vi vil jobbe med:

 • Oppdag arketypene som på en perfekt måte fanger personligheten, innstillingen og lidenskapen din og transformerer deg til et brand du umiddelbart kan bruke for å lansere en spennende ny retning i virksomheten din.

 • Baser webdesignet ditt, bildene dine, e-postene dine, salgstekstene dine og markedsmateriellet ditt på arketypene dine, og kjenn hvilken klarhet, trygghet og følelse av at "klart jeg kan!" det gir deg.

 • Finn de unike styrkene dine og bruk dem som en kraftfull katalysator for å være mest mulig deg i bedriften din.

 

Transformer "Det du gjør" til et Signatursystem som tiltrekker kunder

 

Gjennom arbeidet vi gjør sammen vil jeg guide deg steg-for-steg gjennom hvordan du transformerer ekspertisen din – inkludert den "magiske touchen" som gjør deg unik – til et spennende Signatursystem som tiltrekker en jevn strøm av ivrige kunder.

 

Ta en kikk på det vi vil jobbe med:

 • Transformer den "tingen du gjør" til et spennende Signatursystem som er lett å markedsføre og som gjør kunder nysgjerrige.

 • Eliminer overveldende tanker om "hva skal jeg tilby?", og få klarhet rundt hva som er den beste og mest inntektsbringende veien til en suksessbedrift. 

 • Posisjoner deg som en ekspert i kundens øyne ved hjelp av et lett markedsførbart Signatursystem som folk forbinder med deg og som blir en del av brandet ditt.

Hvordan sette sammen pakker som "selger seg selv"

 

Enhver bedrift har muligheten til å tilby premiumpakker, og fordelene er enorme – du tilbyr pakkene til kunder som virkelig ønsker seg det du har, og du jobber færre timer til betydelig større inntekter. Dette kan bli det som virkelig setter deg på kartet i bransjen din.

 

Ta en kikk på det vi vil jobbe med:

 • Dropp modellen hvor du bytter "timer mot kroner" og begynn å eie din egen verdi på et helt nytt nivå.

 • Sett sammen verdifulle pakker som gjør at du skiller deg ut og strukturerer tjenestene dine på en måte som frigjør tiden din og øker inntektene dine. 

 • Finn ut hvordan du kan slutte å overlesse pakkene dine, men heller gi enorm verdi uten  overlevere og/eller slite deg ut.

 • Kutt ned på antallet dager du jobber hver måned så du kan få mer fritid og øke livskvaliteten din.

 

Ta deg betalt - og få det!

 

Hvis du sliter med prissetting og hvordan du kan snakke om prisene dine med trygghet i stemmen, da er du ikke alene. Jeg vil coache deg til å eliminere den ekle følelsen av å ikke være verdt det, og gi deg praktiske verktøy som hjelper deg til å ta deg skikkelig betalt og snakke prisene dine som om du snakket om været.

Ta en kikk på det vi vil jobbe med:

 • Fjern tvilen rundt hva du skal ta betalt og få en ekte, ustoppelig tillit til verdien du leverer.

 • Fjern den ubehagelige følelsen som dukker opp når kundene spør: "Hvor mye koster det å jobbe med deg?"

 • Finn ut nøyaktig hvor mye du skal ta betalt for hver av tjenestene, programmene og pakkene dine, og få strategier for å øke inntektene dine med flere betalende kunder.

 • Få en solid selvtillit og tro på at du er verdt dine premium priser.

Hvordan signere nye kunder

 

Er du klar til å føle seg selvsikker på hvordan du kan finne og skrive kontrakt med nye kunder? Det å skape en stødig strøm av nye kunder er overraskende enkelt, og jeg viser deg hvordan!

Ta en kikk på det vi vil jobbe med:

 • Kom over frykten for hva du skal si når du diskuterer pakkene dine med nye kunder. 

 • Finn ut hvor du kjapt kan finne nye kunder du føler deg komfortabel med.

 • Må-ha hemmeligheter for å snakke om tilbudet ditt med klart og tydelig språk så du opplever flere "Ja!" fra kunder som er perfekte for deg.

 • Legg en enkel handlingsplan som eliminerer prokrastinering og som gir deg kraft til å bevege deg fremover så du får nye kunder hver eneste måned. 

 

 

Bonus: Money Breakthrough Businesscoaching

 

Du vil oppleve en total transformasjon gjennom coachingen vi gjør sammen. Tankene dine, hva du sier til deg selv og hva du tror om deg selv vil endre seg dramatisk og du vil kjenne at du endelig er klar for å tiltrekke flere perfekte kunder og tjene mer penger i bedriften din.

 

Jeg vil for eksempel coache deg til å:

 • Frigjøre deg fra emosjonelle triggere så du kan ta avgjørelser med stil og letthet.

 • Se utfordrende situasjoner med nye øyne så du kan ta nye, kraftfulle og ikke minst riktige avgjørelser.

 • Skape en ektefølt, ustoppelig motivasjon til å nå drømmene og målene dine.

 • Gi slipp på perfeksjonisme og forvirring så du kan "skru av" og nyte livet også utenfor businessen din.

PROGRAMMET INKLUDERER:

 • Regelmessige private coachingsamtaler som sikrer stødig fremdrift.

 • Inntil 2 feedback-/støttevideoer per måned så du aldri blir stående fast.

 • Støtte på nøkkelområder som branding, outsourcing, systemoppsett etc. så du får en flott nettside som virkelig gjør jobben sin.

  Pluss disse tilleggsbonusene som vil gjøre dette cooachingprogrammet enda mer perfekt for deg:
   

 • Bonus VIP-dag med fokus på det temaet som er mest relevant for deg (Branding/Pengetanker/Signatursystem etc.) (Verdsatt til kr 25 000)

 • 2 * 15 minutters bonussamtaler som du kan bruke når uforutsette hendelser dukker opp.

Screenshot 2020-03-04 at 20.13.38.png
Pink petals.png

Oppdag deg selv

I prosessen med å designe din perfekte bedrift vil du oppdage hva som er viktig for deg, hvilken historie du ønsker å fortelle og hvordan du kan gi enorm verdi til kundene dine bare ved å være deg.

ABP006641.jpg
ABP006371.jpg

Bli superklar

Du vil lære å snakke om deg selv og det du gjør på en klar og tydelig måte. Dette vil hjelpe deg til å skille deg ut og gjøre det lett for folk å huske deg, anbefale deg og kjøpe av deg.

Tiltrekk ideelle kunder

Et klart og "wow!-verdig brand vil hjelpe deg med å kommunisere din unike verdi og ekspertise så du tiltrekker kunder som er helt perfekte for deg.

Føl deg fantastisk!

En veldesignet bedrift vil glede deg, imponere kundene dine og få deg til å føle deg som (og kanskje tjene?) "a million dollars".

gold-heart.png

Tenk deg å ha en business du virkelig er stolt av!

Hvis du er...

 • Klar for å designe tiltrekkende pakker som ivaretar dine verdier og praktisk talt selger seg selv.
   

 • Klar for å gi slipp på frykt og begynne å ta deg betalt det du er verdt.
   

 • Klar til å gi slipp på pengeblokkeringer og til å stå med kraft og overbevisning i dine egne verdier.
   

 • Klar til å jobbe med ideelle kunder du digger og som faktisk liker å betale deg for transformasjonen du hjelper dem gjennom.
   

 • Klar til å snakke med kunder om investeringen for programmet ditt med ro, selvtillit og stolthet.
   

 • Klar til å gi slipp på tvilen og ta din plass som en ekte, ustoppelig businessdame. 
   

 • Klar til å få støtte til å ta action på aktivitetene som vil gjøre businessdrømmene dine til virkelighet.
   

Da inviterer jeg deg til å bli med meg inn i dette transformerende coachingprogrammet!

Image by Magda Fou
Heel 250px.png
gold-heart.png

Ja, jeg er klar for å lykkes med virksomheten min! – Lage lukrative nye programmer, ta betalt det jeg er verdt, gi slipp på perfeksjonisme og forvirring, få orden på pengetankene mine og begynne å nå ut i markedet på en helt ny måte.

 

Jeg forstår at jeg med denne investeringen vil motta følgende:

 • Ca. 3 private coachingsamtaler hver måned

 • Inntil 2 feedback-/støttevideoer pr. måned

 • Støtte på nøkkelområder som branding, outsourcing, systemoppsett, lanseringer etc.

Jeg vil også motta disse BONUSENE:

 • Bonus VIP-dag.

 • 2 * 15 minutters bonussamtaler.

Klikk på knappene på siden for å booke en introsamtale til dette Coachingprogrammet.

Spørsmål?

ABP007181.jpg

Hvis du har spørsmål vedrørende programmet, kan du sende meg en melding via kontaktsiden eller booke en introsamtale, så skal jeg hjelpe deg med å finne ut om dette er noe for deg.

bottom of page