top of page

KUNDEOMTALER

Her er tilbakemeldinger fra noen av de fabelaktige businesskundene jeg har jobbet med i det siste:

gold ring.png
Screenshot 2021-08-16 at 16.21.34.png

Jeg er glad jeg fulgte magefølelsen og investerte i et samarbeid med Hilde.

 

Hun hjalp meg å finne essensen i hvem jeg er, og skape organisk synlighet. Før gruet jeg meg ofte til å markedsføre og produsere nytt stoff, men nå flyter det helt av seg selv, og det føles deilig befriende!

 

Dette var akkurat hva jeg trengte!

Line Strandvik, personlig veileder

gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png

Jeg investerte i en VIP- dag med Hilde fordi jeg trengte å spisse budskapet mitt før lansering. Det ble en nydelig og læringsrik workshop hvor vi dypdykket i budskapet og brandet mitt. Det var godt at noen så meg utenfra, og jeg ble tryggere og mer spisset i det jeg skal formidle i produktet mitt.

 

Jeg har lyst til å jobbe med Hilde igjen og kan varmt anbefale henne videre.

Elin Aamodt, mentor

gold ring.png
Screenshot 2021-08-16 at 16.23.19.png
gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png
Screenshot 2021-09-03 at 14.48.33.png

Vip dagen med Hilde ga meg klarhet og tillit til å være den jeg innerst inne er og stole på intensjonen som min veiviser.

Aud Bøhn Helberget, kunstner og veiviser

gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png

Coaching med Hilde gjorde meg tryggere på både meg selv, prissetting i business, webinarer, markedsføring og det å skape nettkurs.

 

Denne coachingen ga meg det pushet jeg trengte for å jobbe mer med min business på nett, og nå har jeg solgt mange kurs!

Ikke tenk, bare gjør det. Du vil ikke angre!

Carina Runningen, kognitiv terapeut

gold ring.png
Carina.jpeg
gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png
Ellen Vahr - blå kjole-1.jpg

Hilde Kloppbakken laget min nettside i 2013, og har bistått med oppfølging av denne i flere år. Hilde har meget god digital kompetanse, og jeg er svært fornøyd med design og utforming av siden.

 

Hilde er rask og profesjonell, og meget behagelig å samarbeide med!

Ellen Vahr, profesjonell coach & forfatter

gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png

Jeg var for kreativ og trengte hjelp til å sette sammen min kunnskap til noe brukbart. Da jeg så Hildes video om Signatursystem visste jeg at det var akkurat dette jeg trengte hjelp med - og at Hilde var dama som kunne hjelpe meg! Jeg lærte hvordan alt måtte henge sammen som en rød tråd, kvalitet over kvantitet,- og dette får jeg god tilbakemelding på fra mine kunder i dag, at jeg gjør det så "enkelt" :). Coaching har vært et smart valg for meg fordi jeg trengte hjelp til å nisje ned, til å finjustere, til å fjerne all støyen og ikke minst til å ta betalt det jeg er verdt!

Maria Nyvold, spirituell veileder

gold ring.png
Maria.png
gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png
Helene.png

Jeg har reflektert mye rundt VIP-dagen jeg hadde med Hilde og det vi kom fram til der. Det å ta utgangspunkt i arketypene som Hilde gjør, som egentlig er hvordan vi er, innerst inne, altså slik vi var som barn synes jeg er en helt genial metode. Hilde er også ekstremt god på å lese mennesker, hun sa at jeg er lett å lese, det har jeg nesten aldri hørt noen si om meg før. Det føles trygt og godt å vite at det Hilde hjalp meg å lande på er det som er intuitivt meg. Jeg føler meg veldig hjemme i det og jeg ser en helhet og sammenheng i brandet mitt som jeg aldri har sett før. Gleder meg veldig til det videre arbeidet!

Helene Nilsen, strikkedesigner

gold ring.png
gold ring.png
gold ring.png

Heidi Kristin Håland, Kognitiv terapeut, underviser og veileder

Er du min neste suksesskunde?

bottom of page