top of page

OM DEG

Du er en businessdame med masse kunnskap og godt materiale, men du sliter med å få det du kan ut i verden på en god måte.
 
Du gjør det greit, men vet at du kunne fått til så mye mer med riktig strategi og hjelp fra noen som kan veien og vet nøyaktig hva som må til.

Du tenker ofte på den dama du kunne blitt hvis du bare hadde våget.

Du kjenner lengselen etter å spre vingene og virkelig utfolde deg.

...Tiltrekke kunder 24/7!

...Holde webinarer!

...Selge tjenestene dine til høye priser!

...Lede grupper og workshops!

 
Men i stille stunder tviler du... "Hvorfor skulle jeg få til dette?"

Du trenger støtte på veien, for du vet at den lengselen du føler er der fordi du skal finne selvtillit nok til å ta Dronningposisjonen i din egen business.
Thinking of Ideas

Business og markedsføring kan føles skikkelig bra, når du selger et luksusprodukt du kan stå 100% inne for.

champagne

OM DEG 1

Du har en utdannelse og/eller en bakgrunn du er stolt av. Dine tidligere erfaringer har vist deg at det du gjør er både nødvendig, viktig og innbringende hvis man gjør det på riktig måte.

Professional Woman

OM DEG 2

Du vet at du egentlig kunne tatt deg veldig mye bedre betalt for arbeidet du gjør, men vet ikke hvordan du skal gå frem for å nå kundene som er villige til å betale det du er verdt.

Image by Thought Catalog

OM DEG 3

Du tenker ofte at "det der kunne jeg fått til" når du ser andre som lykkes, for du har tatt kursene, du har deltatt på workshopene og du har kunnskapen som trengs – likevel er det noe som mangler.

Image by Giorgio Trovato

OM DEG 4

Du vet at du har så mye mer du skulle ha utrettet her på jorden - akkurat nå føles det som om at du bare bruker 30% av kapasiteten din. Men du er superklar for å gå for 100%!

Hilde-Kloppbakken-Headset_edited.jpg

HEI, JEG HETER HILDE

Du er en businessdame med noe skikkelig bra å tilby verden, men bedriften din og brandingen er ikke helt der du vil at den skal være.

 

Du er litt usikker.

 

Det er der jeg kommer inn i bildet. ​

 

Jeg  er en businesscoach som hjelper deg med å bli superklar på hvem du ønsker å være, og til å designe premium branding, systemer og pakker som passer den neste versjonen av deg –  så du kan gjøre kundene dine lykkelige og tjene gode penger på det du gjør.

 

Oppgrader mindsettet, pakkene og markedsføringen din så du kjenner med hele deg at du jobber fra bunnsolid selvtillit.

Klarhet i systemene • Selvtillit i hodet • Luksus på konto

Min historie

Den superkorte versjonen: Jeg bor på Gjøvik sammen med mannen min John og puddelen Spiff, og elsker å hjelpe kvinner med å bygge fantastiske luksusbedrifter! ​

 

Etter at jeg var ferdig med graden min i markedsføring i 2011, fikk jeg raskt en flott markedsføringsjobb, men fant ut at jeg ikke er laget for å jobbe for noen andre – så jeg sa opp jobben etter kort tid. ​

 

Deretter tok jeg spranget og startet en onlinebusiness som designet nettsider, opprettet onlinekurs og ledet mastermindgrupper for gründere. Og jeg har aldri sett meg tilbake! ​

 

Jeg har nå jobbet med gründere og bygget online virksomheter i snart 12 år. ​ Jeg jobber nå hvor som helst med Macen min, og coacher fantastiske kunder til å bygge stilige bedrifter de tjener gode penger (millioner!) på.

Med årene har jeg lagt lista høyere og høyere for hva jeg skaper, og snakker nå mye om selvtillit i business. Fordi det er det mine ideelle kunder er ute etter - å føle seg bunnsolide i arbeidet sitt!

Hilde-pool.jpg

Dette er meg som faktisk jobber fra et basseng på Filippinene.

 

Her laster jeg opp et automatisert webinar mens jeg tar et bad. Webinaret omsatte for ca 150 000 kr innen et par dager. Er det rart jeg liker å drive business online?

Portrett av Hilde Kloppbakken. Fotograf: Anders Bakken

Fun Fact 1

Det første onlineproduktet jeg lanserte (i 2013) var et Photoshopkurs som jeg kalte "The Photoshop Goddess". Et teknisk kurs – på engelsk! Det tok aldri av, men wow, for en god trening det var!

Hilde Kloppbakken

Fun Fact 2

Sammen med kundene mine har jeg laget og lansert minst 100 nettsider, onlinekurs, programmer og medlems- portaler, og generert flere titalls millioner i omsetning.

Screenshot 2021-07-24 at 05.42.27.png

Fun Fact 3

Jeg har en slags vane med å lansere ting fra utlandet, og har bl.a lansert fra:

• En sky bar i Hanoi
• En strand på Filippinene
• Et luksushotell i Kambodsja

Hilde-krone-lissom3.jpg

Fun Fact 4

Jeg bruker alltid arketyper i brandingarbeidet mitt, og mine arketyper er Kunstneren og Lederen (aka Dronninga). Jeg finner dine arketyper når vi jobber sammen, og det er veldig interessant og nyttig!

Book en strategisamtale for å finne ut om du og jeg er en god match for å jobbe mot drømmene dine sammen!

bottom of page