top of page

Hvordan få luksus inn i businesshverdagen din
Hva er vel bedre enn å møte den fargerike, koselige høstsesongen med litt hverdagsluksus? Å ta luksus inn i alt du gjør gir hverdagen et anstrøk av eksklusivitet - det føles bare så… riktig, spør du meg!

Og ja, jeg tror faktisk at alt du gjør i business kan gjøres med en touch av eleganse og luksus. Man må bare være kreativ, og tillate å gjøre det på sin egen, unike måte.

Da kan du tenke “det var dette jeg drømte om” der du sitter og koser deg med alle arbeidsoppgavene som føles så givende – oppgavene som lar deg jobbe med kundene du elsker, og hjelpe dem mot fremtiden de lengter etter.

Oppgraderinger løfter energien vår og sender et signal til omverdenen og til kundene om at vi er verdifulle. Og viktigst av alt: Det forteller deg at du er en person som prioriterer deg selv og din egen velvære – og ingenting er viktigere enn det.

Jeg liker deg jeg, sier du da til deg selv. Og det å like seg selv er helt essensielt for å lykkes med business. Ingen vil kjøpe coaching av en coach som ser ut til å ha noe imot seg selv.

I dag har jeg lyst til å dele noen konkrete tips om hvordan du kan få luksusfølelsen inn i bedriften din.

Mange har jo lyst til å oppgradere businessen og livet sitt fra noe som er en “budsjettløsning” til noe som føles skikkelig high end, men utsetter det stadig. “Jeg skal gjøre det når x skjer” tenker du kanskje.


Men hva med å snu på det? Hvis du henter luksusen inn , er sjansen for at x skjer nemlig mye større!


Når du løfter energien i tingene rundt deg, da løfter du din egen energi, og det aktiverer den gode, gamle loven om tiltrekning.

Det er bra for deg, kundene og samfunnet.


Her er noen forslag til hvordan du som er i coaching/konsulentbransjen kan løfte energien i det du gjør. Bruk gjerne ideene som et springbrett til å finne dine egne metoder også: Luksus betyr noe unikt for hver og en av oss.


DET DU BRUKER HVER DAG, HELE DAGEN

Pc/Mac - Mus, tastatur - Headset

Alt som gjør jobben lettere og mer behagelig bør ha tipp topp kvalitet - det gir ny energi og nytt lys inn i arbeidsdagen. Dette er ting som gjerne betaler for seg selv i form av at du jobber lettere, raskere og mer effektivt. I noen tilfeller vil man også kunne spare seg for kostbare legebehandlinger (f.eks vil en god mus kunne spare deg for senebetennelse) etc.


SMÅTINGENE RUNDT DEG

Her mener jeg ting som bare er rundt deg uten at du kanskje tenker så mye over det. Pennen du skriver kundenotater med, koppen du drikker te av osv. Når småtingene gir deg luksusfølelsen da sender du deg selv et signal om at “jeg er verdifull”! Jeg har en tekanne jeg elsker å bruke. Luksusen av å alltid ha var te blandet med gode minner om mamma er uslåelig!


TING SOM GIR GOD ATMOSFÆRE

Dette er ting som ikke koster mange kronene (i hvert fall ikke hvor du fordeler det over hele året), men som kan påvirke deg hver eneste dag: Duftlys eller diffuser med eteriske oljer (anbefaler kanel og sypressduft nå på høsten!), blomster som sprer sin glade energi, frodige grønne planter som minner om mirakelet naturen er, musikk som setter deg i riktig stemning og som ikke koster noe som helst. Selv streamer jeg “Autumn in New England” fra YouTube mens jeg skriver dette…


KUNDEOPPLEVELSE

Lite gleder mitt luksuselskende hjerte mer enn å sende nydelige gaver til kundene mine. Gavene er satt sammen av håndplukkede ting som alle bærer et budskap om luksus, vekst og eksklusivitet, og er pakket i en nydelig sort boks med gull-logo. Det er også ting i den boksen som kan trigge interessante reaksjoner – så boksen en coachingsession i seg selv.


Jeg elsker også å lage skikkelig flott materiell som jeg deler med kundene. Å kunne sende ut flotte PDF-er og veldesignede lydfiler gir rett og slett en veldig god følelse for begge parter.


LUKSUSOPPLEVELSER

Det kan virke fjernt som en drøm i horisonten for mange, men det å tillate seg selv noen skikkelige luksusopplevelser i forbindelse med business er definitivt noe som vil løfte energien, imaget og gleden over å ha sin egen business. For eksempel det å booke en flott hotellsuite til VIP-dager eller kursinnspillinger, det å tillate seg å fly på første klasse flytur eller å investere i vip-billetter på et event så man får sitte på forreste rad.


BRUK AV PROFESJONELLE HJELPERE

Det er en del ting man kan gjøre selv i business, men ikke nødvendligvis bør gjøre. Ting som å bruke en proff frisør før lanseringsvideoen din skal filmes, leie en proff videograf til å filme of redigere, en proff fotograf til å ta bilder som kan brukes på salgssiden (siden håret ditt likevel ser fab ut!), en lyddesigner til å legge musikk på videoen etc. Alt dette kan du gjøre selv ganske rimelig, men resultatet vil sannsynligvis bli helt vilt mye bedre hvis du slipper til proffene.


Da vil du bli kjempestolt av materialet ditt, du vil markedsføre som en gudinne og sannsynligvis tjene inn igjen det du brukte proffene og mye mer. I samme slengen har du fått høyere energi rundt egen business og bygget brandet ditt til noe som ser skikkelig high-end ut.


Når du forteller deg selv, kundene og universet at du er verdifull, da blir du det!


Er du sugen på å få inn mer luksus i busnessen din? Da vil jeg anbefale å laste ned PDF-en: 40 måter å få luksusfølelsen inn i businessen din påbottom of page