top of page

Jeg tjente inn ferien før jeg kom hjem!

I 2015 hadde jeg, etter flere år som gründer uten en eneste skikkelig fridag, endelig tatt meg råd til å reise på en skikkelig luksusferie sammen med mannen min John.


Vi la i vei mot ferieparadiset Boracay på Filippinene, og skulle endelig nyte noen herlige uker fylt av sol, sjø, snorkling og palmesus.


Men når vi kom frem til denne frodige øya i Sørkinahavet fikk vi ikke bare strand og paradis... vi var også så “heldige” å bli tildelt forfriskende, tropisk regn!


Vi ante ikke at Filippinene kunne overraske med så vått vær midt i høysesongen… Det regnet og regnet, dag ut og dag inn. Hver morgen våknet vi med en følelse av at “i dag blir det nok sol!”, men morgen etter morgen ble vi skuffet da vi trakk gardinene til side og så de regnvåte strendene.


Etter fem dager i regnet tok jeg et stort valg.


Jeg nektet å kaste bort pengene på denne overdådige ferien ved å sitte og stirre ut i regnet, så jeg bestemte meg for å tjene inn igjen ferien, der og da, før jeg igjen satte føttene på norsk jord!


Det ble en aldri så liten besettelse, så jeg satte i gang med å lansere et kurs som jeg lenge hadde tenkt på å få ut i verden. Kurset skulle hete: “Lag ditt onlinekurs”, og det var det neste naturlige steget i karrieren min som businesscoach.


De tropiske regnværsdagene ble brukt på å sette sammen en omfattende lansering, komplett med en hel videoserie, et webinar og en lang og innholdsrik salgsside.


Jeg var klar for å selge!

Denne ferien ble virkelig helt annerledes enn jeg hadde sett for meg. Jeg brukte hver eneste regnværsdag til å jobbe med kurset, og satte av tid til kjæreste og strandliv så fort solen en sjelden gang tittet frem.


Da jeg, etter en uke med intens jobbing på diverse resorter, solsenger, tuk-tuker og strandrestauranter endelig fikk lanseringen på lufta, var jeg superspent. Ville arbeidet betale seg? Ville jeg klare å tjene inn igjen ferien? Var det virkelig mulig?


Svaret var ja, ja og ja!


Jobben jeg gjorde på Filippinene gjorde at jeg tjente inn ferien mange ganger. Først en gang mens jeg fortsatt var ute og reiste, og deretter mange ganger etter at jeg kom hjem til snøfylte januar-Norge.


De eksotiske videoene var en kjempebonus, for de var med på å fortelle historien om friheten som ligger i det å jobbe utelukkende på nett, og lanseringen ble en kjempesuksess!


Ferien ble definitivt tjent inn.


Slike ting kan man virkelig bare gjøre når man driver noe eget!


Gjennom arbeidet mitt som businesscoach er jeg så heldig å få motivere andre kvinnelige gründere til å satse på drømmen sin. Og når du har funnet alle puslespillbrikkene (som jeg kan hjelpe deg med å finne), så kommer du ikke til å angre en dag på at du valgte å gå din egen vei!


Er du klar for å bygge din suksessbusiness som coach eller konsulent?


Da kan du booke en en gratis strategisamtale med meg her.


Comments


bottom of page