top of page

webinarer som imponerer

WEBINARKURS

ET STEG-FOR-STEG KURS I HVORDAN DU
LAGER OG HOLDER WEBINARER SOM SELGER

gründere:

Lær å lage webinarer som bygger liste og selger for deg.

Har du noen gang tenkt på hva et skikkelig godt webinar kan gjøre for bedriften din?

- Har du tenkt at du burde holde et webinar, men vet ikke hvor du skal begynne?

- Har du tenkt at et webinar er noe du skal gjøre "en dag snart"?

- Har du sceneskrekk og tenker at du aldri kommer til å våge å lede et webinar?

Se for deg at...

- Du har et webinar som er ute i "felten" og jobber med å tiltrekke idelle kunder til deg og bedriften din 24/7 - uten at du trenger å gjøre noe for det.

- Nye kunder blir kjent med deg og produktene dine hver eneste dag.

- Du forventer at din neste kunde tar kontakt med deg når som helst, du vet at det bare er et spørsmål om tid før den neste kunden ringer eller sender deg en e-post.

- Du etablerer deg som en autoritet i markedet fordi du har et skikkelig godt, interessant og velformulert webinar som mange har sett og som mange sender vennene og kollegaene sine for å se.

- At webinaret ditt gjør at du ender opp med en 6-måneders venteliste av mennesker som vil jobbe med deg.

Innhold i kurset

Webinarkurset inneholder 6 moduler som leder deg steg-for-steg mot et fiks ferdig kvalitetswebinar som de potensielle kundene dine vil elske:

gold-heart.png

Det er på tide at du kommer i gang, og jeg har løsningen du trenger.

gold-heart.png

Dette er resultater webinaret ditt kan skape for deg. Det krever en innsats, men det er en kjempemulighet for deg som selger en tjeneste som coaching, veiledning eller terapi.

Et velformulert webinar kan omsette for MILLIONER!

Andre får det til – så hvorfor ikke du?

Modul 1

Tema og Tittel

 

I modul 1 vil du lære hva som er det absolutt viktigste steget ved hele webinaret ditt – Nemlig tittelen!  Du vil også få steg-for-steg opplæring i å skrive en tekst som vil gjøre hele webinaroppsettet – og markedsføringen av det – mye lettere og mer effektivt.

Modul 2

Slides og innhold​

Visste du at hver eneste slide i webinaret ditt har en kritisk oppgave? Det er avgjørende at du er klar på hvilken oppgave sliden har, og hvordan du kan sørge for at oppgaven fullføres med 100% perfeksjon, for det vil avgjøre salget ditt. Det vil du lære i modul 2, slik at webinaret ditt leder til salg og vekst i bedriften din.

Modul 3

Teknisk oppsett

Modul 3 vil ta deg gjennom det tekniske oppsettet for webinaret. Det kan by på problemer (og mange faller av lasset og gir opp hele webinaret sitt her), men det kan også gå veldig glatt. Modul 3 hjelper deg til å navigere det tekniske med stil så du faktisk får webinaret ut i verden til de som trenger det.

Modul 4

Lyd og video​

God lyd og god video er viktig for å oppnå et godt resultat, og her kan du også påvirke seeren din mer enn du kanskje er klar over. I modul 4 ser vi på hvilket utstyr du trenger,  og hva du kan gjøre for å øke kjøpelysten til kundene dine ved hjelp av noen "usynlige" men effektive hjelpemidler.

Modul 5

Test for trygghet

Tryggheten du utviser på webinaret vil påvirke seeren og hvor bra webinaret ditt gjør det. I modul 5 skal vi se nærmere på hvordan du kan trene på og teste webinaret ditt så du blir en trygg og selvsikker webinarleder som inspirerer til kjøp. 

Modul 6

Markedsføring av webinaret​

For at et webinar skal kunne gjøre det bra, må du markedsføre det skikkelig.

 

I modul 6 vil du få oppskriften som markedsfører webinaret ditt og produktet du selger før, under og etter sendingen, og sikrer at salgene tikker inn.

Livesendinger

På Facebook

bonus

Outsourcing av oppgaver​

Som en bonus vil jeg lære deg hvordan du kan ansette rimelige frilansere til å fikse småting for deg. Design, integrasjoner osv. 

Bonus 2

"Tryllestaven"​

Et verktøy for å oppgradere hver eneste slide, tekst og bit med kommunikasjon rundt webinaret ditt slik at det gir 100% effekt.

bonus 3

Hvis du skulle stå fast​...

Bonus nr. 3 er 20 minutters teknisk bistand. Dette er gull verdt hvis du skulle slite med en e-post som ikke kommer frem, et påmeldingsfelt som ikke vises etc.

 

Det skjer i vår verden, og kan løses kjapt og effektivt av en av de tekniske hjelperne som du får tilgang til.

(Denne bonusen må bookes innen 60 dager)

Hei, jeg heter hilde!

Jeg kommer aldri til å glemme den dagen jeg holdt mitt aller første webinar. 

 

Året var 2015, og bedriften min var helt ny. Jeg ledet et webinar om å sette opp systemer som jobber for deg. Jeg hadde 20 livedeltagere, og var supernervøs!

Webinaret gikk heldigvis bra, og jeg fikk 2 salg på det aller første forsøket mitt. Hurra! 

Siden den gang har webinarer vært den aller største listebyggeren og "pengemaskinen" i bedriften min. 

Med tiden har både webinarene og systemene blitt en smule mer elegante, og jeg er heldigvis ikke lenger nervøs før jeg klikker på "live"-knappen.

 

Nå har jeg satt sammen et kurs med deg i tankene - du som er ny på dette med webinarer, men som vet at det er en kjempemulighet som du ikke lenger vil gå glipp av.

Kurset er laget for businessdamer som jobber alene. Det er praktisk, gjennomførbart og har fokus på at du skal lage et råbra webinar som bygger selvtilliten din, listen din og som utløser salg.

Hilde-Kloppbakken-Web.jpg
 • Hvem passer kurset for?
  Dette kurset passer best for deg som aldri har holdt et ordentlig webinar før, men som ønsker å komme i gang på beste mulige måte, og gjøre det riktig fra starten av.
 • Når begynner kurset?
  Kurset er ferdig laget, og ligger og venter på deg i kursportalen! Du kan ta det når du vil, og har tilgang så lenge du ønsker.
 • Hvor mye tid vil det ta?
  Selve kursmodulene er på ca 30 minutter, og livesendingene vil vare inntil 1 time. Det som vil kreve mest tid av deg er arbeidet du gjør med å skrive selve webinaret. Noen kjenner stoffet sitt veldig godt og kan skrive webinaret på noen timer, mens andre trenger mange dager på det. Uansett er det å skrive et webinar (som du kanskje kan bruke i årevis) ekstremt vel anvendt tid!
 • Hva slags tidligere kunnskap trenger jeg?
  Du trenger ikke så mye tidligere teknisk kunnskap, men du må være: a) Lærevillig og interessert i å utvikle nye tekniske evner. b) Levende opptatt av og ivrig etter å snakke om faget ditt.
 • Hva slags utstyr vil jeg trenge?
  Du vil trenge følgende utstyr: - En god Mac eller PC som kan ta opp lyd - Et program for å lage en presentasjon: Powerpoint, Keynote eller Canva - Et program for å sende webinarer (jeg vil anbefale et program du kan prøve ut helt gratis) Du vil kanskje trenge følgende utstyr: - Et webkamera eller eksternt kamera som kan kobles til datamaskinen - En mikrofon som kan kobles til datamaskinen - Et program til å ta opp video av deg som presenterer
 • Hvor lang tid vil det ta før jeg kan holde mitt første webinar?
  Det vil ta deg 2 uker å komme gjennom kursstoffet. Hvis du jobber mellom modulene, kan webinaret ditt bli ferdig i samme tidsrom.
 • Vil jeg klare å lage mitt neste webinar på egenhånd?
  Ja, helt klart! Du beholder tilgang til alt kursinnholdet så du kan gå tilbake og se på det, og du vil ha erfaringen fra det første webinaret å spille videre på.
 • Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?
  Kurset har (som alle de andre kursene mine) livstidstilgang. Dvs. at hvis du vil gå tilbake å se på det om noen år, vil det fortsatt være mulig å gjøre det.

Meld deg på før timeren går ut for å få med deg hurtigbonusen!

gold-heart.png

Kundene dine er der ute og ser etter deg akkurat nå.

Men er du der, med ditt knallsterke webinar?

bottom of page